loading spinner

K8200 3D Printer

New product

Heb je altijd al je eigen voorwerpen willen creëren? En koester je de stille droom dat jouw 3D-ontwerpen echte producten worden?

Dan is dit jouw kans dankzij de Velleman K8200 3D-printer.

https://youtu.be/MNEZLUXctf8

More details

in stock

329,00 € tax excl.

More info

Wat is de K8200 3D-printer?

Het is een zelfbouw 3D-printerkit, geschikt voor iedereen. De printer is gebruiksvriendelijk en helpt je om jouw ideeën vorm te geven zoals speelgoed of een mok.

Hoe werkt het?

Het bouwt materiaal op om een echt voorwerp te maken. Eerst wordt de plastic draad gesmolten en tekent de printer hiermee een zeer dunne laag. Steeds maar weer wordt er een laag geprint op een andere laag.

Wat kan ik zoal maken?

Zolang het voorwerp past in het afdrukgebied van de K8200, wordt de mogelijkheid om iets te creëren alleen beperkt door jouw verbeelding. Zo werden reeds robots, vliegtuigen, mokken, deurknoppen, speelgoed en naamplaatjes voor honden, schoenen, telefoonhoesjes, drijvend badspeelgoed, servetringen, androids, armbandjes, schaakstukken, miniatuur kathedralen, kabouters, enz. gemaakt.

Welke kleuren kan ik gebruiken?

Er zijn verschillende kleuren beschikbaar: rood, blauw, groen, ... Bij het printen kan je slechts één kleur tegelijk gebruiken. Wil je het voorwerp met meerdere kleuren maken, dan moeten de gekleurde delen afzonderlijk geprint worden en later gemonteerd worden.

Hoe lang duurt het om een ontwerp te printen?

De printduur wordt berekend aan de hand van het grootte en moeilijkheidsgraad van het ontwerp. Het printen van een hoesje voor een standaard smartphone, duurt ongeveer 30 minute.